Evenementen

evenementen

Omloop der Kempen

Op 20 en 21 mei is het weer tijd voor hét wielerweekend in Veldhoven, met op zondag 21 mei de 69e Simac Omloop der Kempen KNWU Topcompetitie. Ook dit jaar worden er weer verschillende nationale en internationale toppers aan de start verwacht.

The Flying Dutch

Op 3 juni strijkt hét dance-event van Nederland weer neer op het E3-strand in Eersel. In eerdere edities gaven onder andere: Afrojack, Armin van Buuren en Nicky Romero de gaafste optredens tijdens the Flying Dutch. Ook dit jaar worden weer de grootste namen uit de Dance-wereld verwacht op dit unieke festival.

Groots met een zachte G

Dit jaar geeft Guus Meeuwis wederom verschillende concerten in Eindhoven. Van 8 t/m 11 juni wordt het weer één groot feest in het Philips Stadion. Dus oefen alvast je polonaise-moves en zangkunsten! Wij hebben nog mooie kampeerplaatsen beschikbaar voor deze data.

Dominator

Het grootste Hardcore festival ter wereld komt weer naar het E3 strand in Eersel. Dit jaar kan je op zaterdag 15 juli weer helemaal uit je dak met de beste acts. We hebben nog mooi kampeerplaatsen beschikbaar en liggen op nog geen 10 kilometer afstand van het festivalterrein.

Dynamo Metalfest

Na jaren van afwezigheid is het festival sinds 2015 weer terug in Eindhoven. De derde editie van Metalfest wordt op 15 juli gehouden op de ijsbaan in Eindhoven. In 2016 traden er oude bekenden als Anthrax en Sacred Reich op.

Abunai!

Een van de grootste conventies in Europa wordt ook dit jaar weer gehouden in Veldhoven. Van 25 t/m 27 augustus staat Koningshof weer in het teken van de Japanse cultuur. Het is vanaf onze camping slechts 2 kilometer lopen.

Cult en Tumult

De 21 editie van Veldhoven’s grootste cultuurfestival is van 22 t/m 24 september. Tijdens dit weekend kun je door heel Veldhoven genieten van kunst, cultuur en muziek. Op het hoofdpodium stonden in het verleden de grootste namen uit de Nederlandse muziekindustrie. Denk hierbij aan: Rob de Nijs, Het Goede Doel, Di-rect, Ali B, Within Temptation en Frank Boeijen.

Dutch Design Week

Van 21 t/m 29 oktober is het weer genieten in Eindhoven tijdens de design week. Door heel de stad zijn werken te bekijken van nationale en internationale designers. Tijdens deze week is Eindhoven voor even de design-hoofdstad van de wereld.

Glow Eindhoven

Van 11 t/m 18 november 2017 staat Eindhoven voor de 12e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. De Eindhovense binnenstad wordt tijdens Glow betoverd dankzij spectaculaire en verbazende lichtshows en -effecten. Een groot deel van Glow is gratis te bezoeken en bestaat uit een route langs verschillende lichtshows. De lichtkunstwerken worden gemaakt door grote internationale lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats! Reserveer nu