Cambiance: De campings met het rode tentje!

 

Cambiance is een samenwerking van 5 familiebedrijven, Vakantiepark De Reebok, Recreatiepark Duinhoeve, Camping De Kienehoef, Streekpark Klein Oisterwijk en Vakantiepark Witven, die al jaren met elkaar samenwerken. De parken zijn gelegen in het hart van Brabant en zijn herkenbaar als de campings met het rode tentje. Dichtbij de bossen, de duinen of juist dichtbij de stad. De streekparken van Cambiance bieden u dat aan. Een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsvakanties.

Cambiance Witven biedt u het beste van twee werelden. De camping ligt op de grens van Eindhoven, in het Dommeldal in een prachtige groene omgeving. De combinatie van strand, natuur en alle comfort die de omgeving u biedt zult u niet snel terugvinden in een vakantiegids.

rode tentje

Ontspannen in de omgeving

Dit biedt u de mogelijkheid om overdag heerlijk te wandelen of fietsen in de omgeving en in de avond de stad Eindhoven te bezoeken voor een etentje of een bioscoop.

Rust en gastvrijheid op de camping

Op camping het Witven wordt u wakker van de vogels die fluiten en kunt u in alle rust genieten van de eerste zonnestralen van de dag. Op ons vakantiepark gaan hoogwaardige voorzieningen gepaard met intieme kleinschaligheid.

Luxe chalet of ruime staanplaats

Cambiance Witven heeft ruime staanplaatsen voor uw tent, caravan op mooie groene grasvelden. Onze camperplaatsen zijn half voorzien van verharding en half van gras.

U kunt vrij gebruik maken van moderne sanitaire voorzieningen in ons centrale gebouw. Het is mogelijk om bij uw kampeerplaats een privé-unit in dit gebouw te reserveren.

Huurt u liever een van onze 4-persoons chalet-stacaravans? We bieden u deze mogelijkheid: u combineert de luxe van een chalet met de charme van de camping.

Kinderanimatie

Ons bosbeest MaGniX verblijft op ons park vanaf hemelvaar, zijn verjaardag. Dagelijks speelt hij met de kleine gasten op onze camping.

In de schoolvakanties bieden we een animatie-programma aan met meerdere activiteiten per dag. Onze enthousiaste medewerkers doen hun uiterste best om het uw kind naar de zin te maken.

Reserveren

Reserveer nu direct uw plaats! Reserveer nu